Waterproject

In 2013 en 2014 heeft er een groot waterproject plaatsgevonden voor alle leerlingen van Borger-Odoorn wat afgesloten is met een waterproject voor peuters.

Eén van de activiteiten die plaatsgevonden heeft is het maken van een ‘Waterboek’. Het ‘Waterboek’ is gemaakt door kinderen die mee hebben gedaan aan naschoolse activiteiten in Borger, Nieuw-Buinen, Valthermond en Odoorn. De kinderen zijn aan de slag gegaan onder begeleiding van kunstenares Hilli Kuilman die het geheel ook de uiteindelijke vorm heeft gegeven. Het boek is op 9 april 2014 overhandigd aan de wethouder waarna het boek aan het reizen is geweest langs alle bibliotheken in de gemeente.

Hieronder een impressie van de activiteit in Valthermond.

waterboek 3 waterboek 6 waterboek 9 waterboek 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.