Het Klein Duimpje feest (juni 2014)

BSNB peuterjaarafsluiting 2014 1

BSNB peuterjaarafsluiting 2014 2Op maandag 16 juni en dinsdag 17 wat het weer groot feest op peuterspeelzaal Klein Duimpje uit Nieuw Buinen. De peuters stonden vol spanning bij de deur te wachten. Toen de deur open ging kwamen er allemaal verkleedde peuters binnen.
Je kon het zo gek niet bedenken of ze waren er: clowntjes, prinsessen, politieagenten, muisjes, honden, superhelden, piraten, cowboys, pippi langkous en ga zo maar door. De dag begon met spelletjes doen en vrij spelen. Daarna hebben we met Daan en zijn accordeon liedjes geoefend.
Een van de liedjes ging over water, omdat we op de peuterspeelzaal druk bezig zijn met het drinkwaterproject: IK DRINK WATER.
Van al dat spelen en oefenen kregen we toch wel een beetje trek, dus konden we aanschuiven bij het ‘hapjesbuffet’. De hapjes waren door de ouders zelf gemaakt en zagen er heerlijk uit.
Toen de buikjes vol waren gingen we onder muzikale begeleiding naar het dorpshuis, waar de ouders al zaten te wachten. Als afsluiting van de dag hebben de peuters daar een spetterend optreden verzorgd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.