Nationale Voorleesdagen (januari 2015)

De bibliotheken Borger, Nieuw Buinen, Odoorn en Valthermond organiseren allerlei activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen van woensdag 21 januari tot en met zaterdag 31 januari.

Bibliotheek Valthermond heeft op dinsdag 27 januari drie theatervoorstellingen voor alle kinderen van de peuterspeelzalen Tweede Exloermond en Valthermond en voor de kleuters van OBS de Aanloop en CBS Rehoboth. De voorstelling wordt verzorgd door Marjan Oostmeijer van dans en theaterproducties No Label.

Bij bibliotheek Nieuw Buinen is een voorleesontbijt op 21 januari voor de kinderen van de Brede school (Poolster, Klister en peuterspeelzaal) en de kinderopvang. Verder komen de groepen 1 en van basisschool 59 en 75 op bezoek en komen de groepen van de peuterspeelzaal die niet bij het voorleesontbijt waren met hun ouders naar de bibliotheek.
Bekijk ook maar eens het You Tube filmpje: http://bsbo.nl/wp-admin/post.php?post=162&action=edit

Boer Boris BSNB 2015 voorleesdagen 2015 1 voorleesdagen 2015 2

Bibliotheek Odoorn  heeft Poppentheater Peterselie op dinsdag 27 januari. Zij spelen vier keer de voorstelling ‘De boerderij heeft een dagje vrij‘ gebaseerd op het op het boek ’Boer Boris gaat naar zee’ voor de peuters van de peuterspeelzalen, de peuters van het kinderdagverblijf en de leerlingen van groep 1 en 2 van de basisscholen uit Exloo, Odoorn en Valthe.

Bij bibliotheek Borger speelt Theater van Niks & Van Alles twee keer de voorstelling ‘Boer Boris gaat naar zee’ voor leerlingen van groep 1 en 2 van de drie basisscholen in Borger. Alle peuters van de peuterspeelzaal en de kinderopvang komen op bezoek in de bibliotheek.

© 2015 Petra Vijn – kanaalstreek.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.