Workshops Kinderkoken in MFA ’t Brughuus te Valthermond

Op 4, 11, 18 en 25 maart van 13.30 – 15.30 uur voor álle kinderen van de basisscholen. Op 4 maart gaan we een huzarensalade maken, een pollepel versieren en recepten uitzoeken voor de volgende keren. De kinderen krijgen allemaal een kookboekje waarin ze alle recepten kunnen verzamelen en waarin ze verhaaltjes kunnen schrijven en/of tekeningen maken. De kosten bedragen € 1,50 per kind per keer.

Aanmelden: Via de scholen wordt per mail een flyer met een antwoordstrook verspreid, waarmee u uw kind kunt aanmelden. Het strookje kan worden ingeleverd op school of bij de bibliotheek in Valthermond (voor 28 februari). U kunt u kind ook telefonisch aanmelden via onderstaande telefoonnummers. En het mag ook per mail: knutselgroep@gmail.com.

Meer informatie: Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen met Jeanet Smid, 0599 – 662702, b.g.g. 06 – 51363915.

© 2015 Week in Week uit

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.