Ouders, laat van je horen!

wensen en verwachtingen avond 190515Dinsdagavond 19 mei heeft er een inspirerende Wensen & Verwachtingen avond plaatsgevonden in ’t Brughuus. De avond was voor leerkracten en peuterspeelzaalleidsters maar vooral voor ouders. Ouders konden laten horen wat hun wensen en verwachtingen zijn op het moment dat zij hun kinderen naar de peuterspeelzaal of school brengen. Verder hebben we gesproken over de verschillende partnerschappen die je met school kunt hebben: maatschappelijk partnerschap (samen in het dorp), pedagogisch en didactisch partnerschap, formeel en informeel partnerschap (hulpen op school of in een bestuur zitting hebben).
Brede School_Ouderpartnerschap_A5_150429 LR

Tijdens dezelfde avond heeft de werkgroep Leuk & Lekker zich gepresenteerd met gezonde en lekkere hapjes en drankjes. We hebben genoten van heerlijke smoothies, komkommerkrokodillen en meer!

presentatie Leuk&lekker 190515

banaandolfijn 190515

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.