Symposium ‘Samen Sterk 0-6’

Na een half jaar voorbereiding met een werkgroep die voornamelijk bestond uit peuterspeelzaalleidsters en leerkrachten van de groepen 1 en 2, was het donderdag 17 september eindelijk zo ver! Het symposium ‘Samen Sterk 0-6 jaar’. Na een inspirerende inleiding van Ineke Oenema-Mostert, lector Early Childhood van de Rijksuniversiteit Groningen zijn zo’n 55 mensen uit het werkveld aan de slag gegaan in diverse workshops. De resultaten van deze workshops worden op managemntniveau besproken en vormen de bouwstenen van de gemeentelijke visie op de toekomst van het jonge kind.

VVE symposium 170915 1 VVE symposium 170915 Resultaten Symposium Samen Sterk Presentatie Ineke Oenema

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.