Grijp je kans, gebruik je talent! Je doet er toe!

talent 2Mama, papa, oma, opa en alle andere inwoners van Valthermond: grijp nu je kans en laat je talent zien aan jullie kinderen.  Jullie kinderen hebben een enquete mee naar huis gekregen waar verschillende leuke en leerzame naschoolse activiteiten op staan waaruit ze kunnen kiezen. Om deze uit te kunnen voeren hebben we jullie hulp nodig. Kun je zagen, fotograferen, dansen, een clipje maken of ben je muzikaal? Kun je grafitti spuiten, spreek je een vreemde taal, bak je de lekkerste cake uit de buurt of heb je het breien (her-)ontdekt? Door kinderen te laten ‘snuffelen’ aan allerlei verschillende activiteiten ontdekken ze nieuwe hobbies. Meld je aan bij school, het sociaal team of via deze website en doe mee zodat Valthermond gaat bruisen van de mogelijkheden voor alle kinderen in het dorp!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.