Kansen voor kinderen, samenwerking als motor voor ontwikkelingen

Het afgelopen jaar zijn veel Brede Scholen/IKC’s in de gemeenten Emmen en Borger-Odoorn bezig geweest met het onderwerp ouderpartnerschap. Voor dinsdag 27 oktober wordt iedereen die betrokken is uitgenodigd om ervaringen en conclusies met elkaar te delen op het symposium ‘kansen voor kinderen, samenwerking als motor voor ontwikkelingen’. Op dit symposium leren we van elkaar en is het de bedoeling inspiratie en concrete ideeen met elkaar uit te wisselen waarmee we samen, in onze eigen Brede Scholen, mee aan de slag kunnen gaan. Dit zal plaats vinden in een viertal deelsessies in twee ronden.

Het symposium vindt plaats in het stadhuis van Emmen en wordt bijgewoond door de wethouders Albert Trip die het symposium zal openen en wethouder Bouke Durk Wilms die een rede houdt over ímpressie en perspectief’. Beide wethouders ontvangen tijdens dit symposium het eerste exemplaar, van het speciaal voor dit traject ontwikkelde Kwaliteitsinstrument Ouderpartnerschap, overhandigd. Dit instrument is inzetbaar binnen de eigen situaties van de Brede School voor de verdere ontwikkeling en borging van ouderpartnerschap.

uitreiking doe document ouderpartnerschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.