Naschoolse activiteiten Kids Zone van start in Valthermond

Onder de naam Kids Zone is woensdagmiddag 27 januari in Valthermond de eerste groep kinderen gestart met naschoolse activiteiten (Gebruik Je Talent). Helaas lukte het voor de groep “Koken en Bakken” niet om genoeg vrijwilligers te vinden die beschikbaar zijn op de donderdag. Vandaar dat voor dit blok (5 keer) is uitgeweken naar de woensdag.

Veertien kinderen zijn deze eerste keer enthousiast bezig geweest met het maken van fruitspiesjes en smoothies en jammer maar helaas dus ook met het opruimen en schoonmaken na afloop. Voor de volgende keer hebben de koks in de dop gekozen voor een menu van appelroosjes, zelfgemaakte pizza en een zelfgemaakt ijsje.

Bezoek ook Facebook voor meer over Kids Zone Valthermond.

Valthermond Kids Zone 05 Valthermond Kids Zone 03 Valthermond Kids Zone 02 Valthermond Kids Zone 01

 

2 reacties

  1. Leuk om te lezen en te zien. Mooi zulke activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.