De Band in Borger-Odoorn groot succes

Op dinsdag 21 juni vond de presentatie van de Jeugd Popband plaats. In het kader van het muziekproject “De Band in Borger-Odoorn” hadden 13 kinderen zich opgegeven voor deelname aan de buitenschoolse popgroep. In samenwerking met Popschool Borger kregen de leerlingen 8 zanglessen, en lessen op gitaar, keyboard en slagwerk. Onder grote belangstelling speelden zij popliedjes als “Hit the road Jack” en “Faded”. Op zaterdag 17 september is deze band te beluisteren op de Boon-Oogstdag in het centrum van Borger en op het Beleef- en Doe festival op Poolshoogte. “De Band in Borger-Odoorn” hoopt ook volgend seizoen, op verschillende locaties in de gemeente, buitenschoolse muziekgroepen te realiseren.

BandBorgerOdoorn_03

BandBorgerOdoorn_02

De Band in Borger-Odoorn

1 reactie

  1. Speurtocht schreef:

    Groot succes zie ik wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.